GoPro Introduceert Hero 6 En 360° Camera Fusion

GoPro-FusionDe camera-gigant GoPro heeft tijdens een livestream verschillende nieuwe producten en features aangekondigd, waaronder de GoPro Hero 6 en de 360° camera Fusion.

Hero 6

De Hero 6, de nieuwste actie-camera van GoPro,  beschikt onder andere over de nieuwe GP1-chip. Deze chip heeft twee keer zoveel rekenkracht als de chip in de Hero 5.

De overige details verschillen niet veel met die van de Hero 5. Zo beschikt de Hero 6 over een 12 megapixel camera, een touchscreen en een behuizing die zonder case tot 10 meter diep waterdicht is. Het is mogelijk om 4K-beelden met 60fps en 1080p-beelden met 240fps op te nemen. De Hero 6 krijgt een adviesprijs mee van €569.99.

Fusion
De GoPro Fusion is een 360° camera met een waterdichte behuizing en ingebouwde beeldstabilisatie. Net als de Hero-camera’s is de Fusion dankzij de stevige behuizing geschikt voor extreme omgevingen.

GoPro heeft ook softwareverbeteringen toegevoegd, zodat de “dode hoeken” van de 360° camera niet meer zichtbaar zijn. Ook is een statief of de bijbehorende Gopro-houder dankzij de verbeterde software niet zichtbaar op beeld. Als laatste is het mogelijk om 360°-beelden te exporteren als 2D-beelden.

De GoPro Fusion is vanaf nu te bestellen voor €749,99. De Fusion zal uiterlijk 30 november worden opgestuurd.

Karma Drone

GoPro heeft een Follow Me-functie toegevoegd aan de Karma, waardoor de drone je altijd zal volgen. Het is ook mogelijk om de Hero 6 te gebruiken in combinatie met de Karma Drone.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.