AllCall W1: Android-smartwatch Met 3G-ondersteuning Kost Nu €76

AllCall-W1Smartwatches krijgen steeds vaker ondersteuning voor een SIM-kaart, waardoor het mogelijk is om rechtstreeks te verbinden met 3G. De AllCall W1 is één van deze smartwatches, die verder is uitgerust met een rond scherm, 16GB opslagruimte en Android 5.1. De AllCall W1 kost tijdelijk €76.

De AllCall W1 beschikt over een 1.39 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 400 x 400 pixels, een MTK6580 Quad Core-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 400mAh accu, een nano-SIM-kaart aansluiting en ondersteuning voor 3G, GPS en Bluetooth 4.0. De smartwatch draait op Android 5.1.

AllCall-W1 smartwatch

De AllCall W1 heeft een metalen frame met een een luxe uitstraling en dankzij de 3G-ondersteuning kun je rechtstreeks verbinden met het internet. Ook is het mogelijk om je sport-activiteiten en slaappatroon bij te houden. Dankzij een “flash sale” is de AllCall W1 tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €76. Je kunt de smartwatch HIER bestellen. Let er wel op dat bij invoering in Nederland mogelijk 21% btw én inklaringskosten moeten worden betaald.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.