Sony Xperia XA2, XA2 Ultra En L2 Te Zien Op Afbeelding

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra en L2In januari en februari zullen fabrikanten tijdens de CES en het MWC veel nieuwe smartphones introduceren. Aan het begin van het nieuwe jaar duiken daarom altijd veel nieuwe geruchten en afbeeldingen op. Ditmaal is er een afbeelding gelekt, waarop de Sony Xperia XA2, XA2 Ultra en Xperia L2 te zien zijn.

De bovenstaande afbeelding is gedeeld door de doorgaans goed geïnformeerde lekker Evan Blass. Volgens hem zien we op de afbeelding de tweede generatie de Sony Xperia XA1, XA1 Ultra en de Xperia L1. Zoals meestal het geval is bij Sony-toestellen is er weinig nieuw aan het design van de smartphones.

De Sony Xperia XA1, XA1 Ultra zijn mid-range toestellen en de Xperia L1 is een budget-toestel. Dit zal bij de opvolgers niet anders zijn. Eerder zijn al specificaties opgedoken via benchmark-tests, die dit bevestigen.

De Xperia XA2 en XA2 Ultra beschikken over een Snapdragon 630-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen en 32GB of 64GB opslagruimte. De Sony Xperia XA2 heeft een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels, terwijl de Xperia XA2 Ultra is uitgerust met een 6-inch scherm met dezelfde resolutie. Beide toestellen beschikken verder over een 21 megapixel camera met 4K-mogelijkheden. Specificaties van de Sony Xperia L2 zijn nog niet gelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.