Nieuwe Plannen Voor Philips Hue-lampen Gepresenteerd

Hue EntertainmentPhilips heeft tijdens de CES-beurs de plannen voor de slimme Hue-lampen gepresenteerd. Zo werkt Philips onder andere aan een verbeterde smartphone-app, meer synchronisatie mogelijkheden en buitenlampen.

Philips zal in het tweede kwartaal van 2018 versie 3.0 van de Hue-app introduceren. Versie 3.0 krijgt een nieuwe interface waarmee je de Hue-lampen kunt bedienen. De nieuwe interface moet de bediening een stuk makkelijker maken. Ook is het mogelijk om een scene te maken met specifieke lichtkleuren die je vervolgens met één druk op de knop kunt activeren.

De lampen van Philips kunnen voortaal ook synchroniseren met games, muziek en films. De Hue-lampen kunnen samenwerken met externe apparaten, waardoor de lampen zich automatisch afstemmen op de games die je speelt of de muziek die je luistert. Razer is het eerste bedrijf met ondersteuning van deze optie. Door het licht aan te passen in de echte wereld kunnen gamers zich nog beter focussen op hun spelwereld, aldus Philips.

De Philips Hue Sync-app komt ook naar Mac en Windows 10. Hierdoor kun je de gebeurtenissen op het scherm vertalen naar de Hue-lampen. Dit geeft een vergelijkbaar effect als de synchronisatie met games, maar dan met alles dat er op je computerscherm te zien is.

Als laatste heeft Philips nieuwe Hue-lampen gepresenteerd voor buitenshuis. De buitenlampen kun je net als de lampen binnenshuis bedienen met je smartphone. Zo kun je de lampen elke kleur geven die je maar wilt. De lampen gaan automatisch aan zodra je in je tuin stapt. Het is nog onduidelijk wat voor adviesprijs de buitenlampen meekrijgen.

via [iphoned]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.