Acer Introduceert Chromebook (Spin) 11 En Chromebox

Acer-Chromebook-11Chrome OS-computers worden steeds vaker gebruikt in klaslokalen en op de werkvloer. Met Chrome OS hebben gebruikers onder andere toegang tot de Play Store, waardoor je gewoon Android-apps op je laptop kunt draaien. Acer heeft nu twee nieuwe Chromebooks en een Chromebox aangekondigd.

De nieuwe Chrome OS-toestellen zijn tijdens de British Education and Training Technology (BETT)-beurs aangekondigd. Tijdens dezelfde beurs liet Acer ook al een Chrome OS-tablet zien, maar deze tablet is nog niet officieel aangekondigd.

Acer Chromebook 11
De Acer Chromebook 11 is een 11.6-inch laptop met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Consumenten hebben de keuze uit een versie met touchscreen en zonder touchscreen. Intern vinden we een Intel Celeron-CPU met een quad-core of dual-core-configuratie. De laptop heeft een accuduur van ongeveer 12 uur, 4G LTE-ondersteuning en aansluitingen voor USB 3.1 Type-C (2x), USB 3.0 Tye-A (2x) en een microSD-kaart.

Acer Chromebook Spin 11
De Chromebook Spin 11 heeft ook een 11,6-inch scherm met dezelfde resolutie, maar het scherm van de Spin 11 kan 360 graden omklappen. Consumenten hebben de keuze uit een versie met een Intel Pentium quad-core N4200-processor, een Intel Celeron quad-core N3450-processor of een Intel Celeron dual-core N3350-processor. Ook is er 4GB of 8GB werkgeheugen aanwezig en 32GB of 64GB opslagruimte.

Acer Chromebook Spin 11

Acer Chromebox
De Acer Chromebox is een compact desktop-systeem met veel aansluitingen. De Chromebox heeft een USB 3.1 Type-C-poort, vijf USB Type-A-poorten met ondersteuning voor USB 3.1 en USB 2.0, een HDMI-poort, een Gigabit Ethernetpoort en een MicroSD-poort. Ook is ondersteuning voor WiFi en Bluetooth 4.2 aanwezig.

Acer Chromebox

Alle drie de producten verschijnen in juni op de markt, maar prijzen heeft Acer nog niet bekendgemaakt.

via [winmagpro]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.