Fitbit Introduceert Fitbit Versa-smartwatch

Fitbit-VersaFitbit heeft een nieuwe smartwatch aangekondigd, die onder andere is uitgerust met een hartslagmeter, fysieke knoppen en een vernieuwd ontwerp. De Fitbit Versa is de opvolger van de Fitbit Blaze en Fitbit Ionic.

De Fitbit Versa is wat minder hoekig dan de voorgaande smartwatches en heeft wel wat weg van een Pebble-smartwatch. Dit is niet zo heel gek, aangezien Pebble door Fitbit is overgenomen in 2016. Het scherm van de smartwatch is 1,34-inch groot en heeft een resolutie van 300 x 300 pixels.

Intern vinden we een hartslagmeter die de hartslag constant meet. De smartwatch is waterdicht tot 50 meter diep en gaat 4 dagen mee op één acculading. De Fitbit Versa heeft geen GPS, maar is met een prijskaartje van 200 euro wel goedkoper dan de Ionic. De Fitbit Versa is vanaf april verkrijgbaar.

Fitbit Ace
Fitbit heeft ook een wearable voor kinderen van 8 jaar en ouder aangekondigd. De Fitbit Ace heeft lang niet zoveel slimme functies als de andere wearables van Fitbit, maar kan wel worden gekoppeld aan een smartphone. De Fitbit Ace moet ervoor zorgen dat kinderen meer gaan bewegen. Zo worden kinderen gemotiveerd door notificaties en is het mogelijk om wedstrijden te doen met andere kinderen. Ook zal de wearable de slaappatroon registreren. De Fitbit Ace kost 100 euro en verschijnt eind mei op de markt in de kleuren blauw en paars.

fitbit-ace

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.