“Levering Samsung Galaxy Note 9 Vertraging Opgelopen Door Wijziging Ontwerp”

Samsung-Galaxy-Note-9-conceptVolgens de laatste geruchten zal Samsung de lancering van de Galaxy Note 9 een aantal weken uitstellen, omdat de fabrikant een verandering aan het design van het toestel wil doorvoeren. Samsung zou de phablet dunner willen maken.

Volgens The Bell zou Lee Jae-yong een winkel bezocht hebben om een aantal toestellen van de concurrentie te bekijken. Hij zou onder de indruk zijn van sommige toestellen van Xiaomi en Oppo, en daarom hebben besloten dat de Galaxy Note 9 dunner moet worden. Het scherm zou 0.5mm dunner moeten worden.

Het doorvoeren van de wijziging zou ongeveer twee weken aan de productietijd toevoegen. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de datum waarop de Galaxy Note 9 in de winkel zal verschijnen.

Laten we hopen dat Samsung niet dezelfde fout maakt als het bedrijf deed met de Galaxy Note 7. Deze tablet werd na een aantal weken van de markt gehaald omdat de accu vlam vatte. Samsung was over de limiet gegaan wat betreft het formaat van de accu in relatie tot de behuizing. Er was onder andere te weinig isolatietape gebruikt waardoor de verschillende polen bij sommige toestellen tegen elkaar aan kwamen. Uiteraard verwachten we dat Samsung van zijn fouten heeft geleerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.