Snap Introduceert Nieuwe Spectacles-bril

Spectacles_HeroSnap, het moederbedrijf van Snapchat heeft een nieuwe versie van de Spectacles geïntroduceerd. De bril is onder andere voorzien van een verbeterde camera en een nieuw ontwerp.

Qua design is de Spectacles te vergelijken met de eerste versie van de bril, maar ditmaal is het ontwerp wat platter. Dankzij dit platter ontwerp past de bril opgevouwen beter in je broek- of jaszak. Ook het doosje, met ingebouwde oplader, is wat platter geworden. Het doosje kan de bril vier keer opladen.

De belangrijkste verbetering is de nieuwe camera. Het is nu namelijk mogelijk om ronde video’s met een full hd-resolutie (1216 x 1216 pixels) op te nemen. Dit is 25 procent meer dan bij het vorige model. Ook heb je nu de keuze uit video’s van 10, 20 of 30 seconden, door één, twee of drie keer op de video-knop te klikken.

Een andere interessante nieuwe optie is het maken van foto’s. De eerste generatie Spectacles kan namelijk alleen maar video’s opnemen. Je maakt een foto door de knop op de bril ingedrukt te houden. De foto’s hebben een resolutie van 1642 x 1642 pixels.

Als laatste is de nieuwe Spectacles waterdicht en heeft Snap een tweede microfoon toegevoegd, zodat de gebruiker beter verstaanbaar is. De accu is voldoende voor het opnemen van ongeveer 70 video’s. Het overzetten van video’s naar de smartphone via wifi gaat nu vier keer sneller.

De nieuwe Spectacles is vanaf 3 mei verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 174,99 euro. De bril is verkrijgbaar in de kleuren Onyx, Ruby en Sapphire.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.