OnePlus 6 Te Zien Op Nieuwe Gelekte Foto

OnePlus-6-fotoOnePlus heeft onlangs aangekondigd dat het bedrijf de OnePlus 6 op 16 mei officieel zal presenteren. Er is nu echter al een foto uitgelekt waarop we de voorkant van de smartphone kunnen bewonderen.

Op de bovenstaande foto zien we de OnePlus 6 met het scherm aan. De foto geeft een goede indruk van hoe het scherm er uit komt te zien. Het scherm heeft dunne schermranden en aan de bovenkant van het scherm zien we de controversiële notch. De smartphone zit helaas in een case, waardoor de rest van het design niet goed zichtbaar is.

Zoals altijd heeft OnePlus vlak voor de officiële introductie alvast wat specificaties bekendgemaakt via teasers. Zo vinden we intern onder andere een krachtige Snapdragon 845-processor en 6GB of 8GB werkgeheugen. Ook draait de OnePlus 6 waarschijnlijk op een vrij kale versie van Android en mogen we een waterdichte behuizing verwachten.

We moeten nog een dikke twee weken geduld hebben voordat OnePlus de nieuwe vlaggenschip-smartphone officieel zal presenteren. De Chinese fabrikant zal de smartphone op 16 mei onthullen tijdens een presentatie in Londen. De presentatie is live te volgen via een stream.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.