Dit Zijn De Bullets Wireless Oordopjes Van OnePlus

OnePlus-Bullets-WirelessTijdens de introductie van de OnePlus 6 heeft de Chinese fabrikant ook nieuwe bluetooth oordopjes geïntroduceerd. De zogeheten Bullets Wireless oordopjes gaan vijf uur lang mee na slechts 5 minuten aan de lader.

De Bullets Wireless heeft een aantal handige functies die de draadloze headset best interessant maakt. Naast het strakke design zijn de oordopjes namelijk uitgerust met magneetjes, waardoor je de oordopjes aan elkaar kunt klikken als je de Bullets Wireless tijdelijk niet gebruikt. Zodra je dit doet pauzeert de muziek automatisch. Wanneer de oordopjes van elkaar gehaald worden, speelt de muziek weer verder. De Bullets Wireless is voorzien van fast charge technologie en de aluminium oordopjes zijn waterbestendig.

CEO Pete Lau schrijft het volgende: “Bullets Wireless zijn een mooie toevoeging aan de OnePlus ervaring met goed geluidsbereik, fast charge technologie en ze zijn waterbestendig.

Als laatste heeft OnePlus de Bullets Wireless voorzien van een knop waarmee je de Google Assistant kunt oproepen. Het gebruik van Qualcomm aptX moet zorgen voor een mooie audio-ervaring.

De Bullets Wireless zijn vanaf eind juni verkrijgbaar voor €79.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.