Xiaomi Mi Mix 2S Verschijnt Eind Maart Op De Markt

Xiaomi Mi Mix 2Donovan Sung van Xiaomi heeft op Twitter aangekondigd dat het bedrijf op 27 maart de Xiaomi Mi Mix 2S zal lanceren. In de tweet heeft hij ook aangegeven dat de smartphone is uitgerust met de krachtige Snapdragon 845-processor.

De Mi Mix-serie van Xiaomi is dankzij de krachtige hardware en het elegante design met minimale schermranden erg succesvol. Wij hebben eerder al eens een review geschreven over de Mi Mix 2, waarover wij zeer te spreken waren. We kijken dan ook uit naar de introductie van de Mi Mix 2S, die volgens de geruchten nog veel dunnere schermranden krijgt.

Volgens eerdere verwachtingen zou de Xiami Mi Mix 2S de eerste smartphone worden met een Snapdragon 845-processor, maar dit blijkt nu niet het geval. De Galaxy S9, die ook beschikt over een Snapdragon 845-processor, ligt namelijk al vanaf 16 maart in de winkel. De Mi Mix 2S zal 11 dagen later op de markt verschijnen.

Eerder lekte al een afbeelding uit waarop we zien dat het scherm van de Mi Mix 2S vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Er is alleen een klein hoekje vrijgelaten voor de selfie-camera. Volgens dezelfde afbeelding beschikt de Mi Mix 2S over een 5,99-inch scherm, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een 12 megapixel dual-camera. De vingerafdrukscanner zit waarschijnlijk verwerkt in het scherm.

Xiaomi Mi Mix 2S 

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.