Voordelige Gadgets, Mini pc’s en Drones in de aanbieding

Mini-PCIn dit artikel bespreken we de kortingen bij Gearbest. Dit is een grote Chinese webwinkel waar je kwalitatieve producten tegen lage prijzen aan kunt schaffen. Zo zie je bijvoorbeeld gadgets voor al minder dan een euro, zijn er diverse keukenartikelen met forse kortingen te koop en kun je voordelig een mini pc bestellen.

Gadgets voor minder dan een euro

Gearbest staat om vele producten bekend en dat is ook zeker om de leuke gadgets. Dat je deze nu erg voordelig kunt bestellen is een leuke bijkomstigheid. Op de speciale actiepagina zijn de gadgets zelfs voor minder dan een euro aan te schaffen. Oordopjes kun je bijvoorbeeld op deze pagina voor €0,97 bestellen. Daarbij is een armband die je prestaties bij het sporten bijhoudt voor slechts €1,01 te bestellen. Genoeg reden om eens een kijkje op de pagina te nemen. Er zijn vele koopjes om van te profiteren.

Zie de speciale actiepagina met alle voordelige gadgets

Een mini PC bespaart ruimte en is makkelijk mee te nemen

Ben je van plan een mini PC aan te schaffen dan is het aan te raden eerst een kijkje bij Gearbest te nemen. Daar is nu tijdelijk een sale op mini computers. De Beelink AP34 Pro is daar te bestellen voor slechts €163,39. Dit is een mini PC waar er slechts een bepaald aantal met korting van verkocht worden. De mini PC heeft een krachtige processor, zes gigabyte werkgeheugen en vier USB-aansluitingen.

Zie de speciale actiepagina met de andere scherp geprijsde mini PC’s

Een drone of een quadcopter bestellen?

Ben je op zoek naar een drone of een quadcopter dan zijn deze ook in de sale te vinden. Net als bij de andere aanbiedingen is daar ook een actiepagina voor gemaakt. Op de pagina staan verschillende modellen waaronder een waterdichte drone voor €22,35. Wil je een professionele drone dan kun je door de kortingscode ‘DJIMPB’ te gebruiken de DJI Maviv Pro Platinum voor € 816,14 bestellen.

DJI-Mavic-Pro-Platinum

Zie alle modellen drones en quadcopters in de sale op de actiepagina

De keuken meteen op orde met de artikelen die bij Gearbest in de sale zijn

Gearbest heeft ook een ruim assortiment aan keukenartikelen. Daar zijn er nu een groot aantal van in de aanbieding. Een elektronische wijnopener kun je nu al bestellen voor €21,99. Ben je op zoek naar een digitale keukenweegschaal dan is deze te bestellen voor €13,75. Reden genoeg om deze pagina ook eens te bezoeken.

Alle aanbiedingen op het gebied van keukenartikelen zijn hier te vinden

Maak gebruik van een kortingscode en bespaar nog meer

Regelmatig zijn er bij Gearbest kortingscodes te gebruiken voor fraaie kortingen. Hier is nu een speciale pagina voor gemaakt. Daar zie je meteen voor welke producten een kortingscode beschikbaar is. Deze zijn in categorieën opgedeeld. Een draagbare projector kun je daar met kortingscode al voor €308,74 bestellen. Er zijn ook vele leuke horloges die voor slechts een paar euro te bestellen zijn. Neem dan ook regelmatig een kijkje op deze pagina en zie hoeveel jij kunt besparen.

JMGO-M6-Portable-DLP-Projector

Neem een kijkje op de GearBest kortingscode pagina voor de beste aanbiedingen

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.