Een flash sale, een voordelige actiecamera en goedkope videokaarten

Xiaomi Mi Mix 2Wanneer je deze website vaker bezoekt dan weet je dat wij regelmatig over Gearbest schrijven. Dit is een grote Chinese webwinkel die vele leuke aanbiedingen heeft. Over de huidige aanbiedingen vertellen wij je graag meer. Je zal dan zien dat er voldoende aanbiedingen zijn waar jij ook graag gebruik van zult maken.

De spectaculaire fash sale

De naam van de flash sale is uiteraard niet zomaar gekozen. Het is een korte sale waar je snel bij dient te zijn. Dat geldt ook voor de flash sale van Gearbest. Hier kun je onder andere de Huawei Honor 6X aanschaffen voor slechts €133,29. Een ander mooi voorbeeld van deze sale is de aanpasbare tablethouder voor maar €2,57. Hou er wel rekening mee dat van ieder artikel er maar een bepaald aantal beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij.

Bekijk op de speciale actiepagina alle aanbiedingen van de flash sale

Childrens Day dient gevierd te worden

Childrens Day wordt gevierd op 1 mei. Dan staan we stil bij de generatie van de toekomst. Gearbest viert deze dag langer. Vanaf nu tot en met 4 juni zijn vele leuke deals voor kinderen te vinden. Denk hierbij aan speelgoed maar ook aan een nieuwe kindvriendelijke mobiel. Een set met sleutelhangers van Pokémon kun je bijvoorbeeld voor maar €3,43 aanschaffen. Ben je op zoek naar een drone dan kun je deze al voor minder dan een tientje aanschaffen. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de leuke acties die er op de speciale actiepagina te vinden zijn.

mini-rc-drone

Zie alle aanbiedingen in het teken van Childrens Day op de actiepagina

Tekenen zal nooit meer hetzelfde zijn

De nieuwste trend bij het tekenen is het tekenen op een tablet. Er zijn speciale tekentablets en nu zijn een aantal tablets en accessoires voor het tekenen in de aanbieding. De fantastische Ugee UG 1910B heeft vele mogelijkheden. Hier kun je niet alleen op tekenen maar ook vele effecten mee creëren. Deze multifunctionele tablet kun je nu voor €300,99 aanschaffen. Zoek je een groter model tablet met zelfs nog meer mogelijkheden dan kun je Acepen Ap 2150 aanschaffen. Deze is nu tijdelijk voor €359,83 te bestellen.

UGEE UG Drawing Tablet

Zie alle tekentablets en de accessoires op deze pagina vol met aanbiedingen

Een actiecamera voor in de auto

De Quelima SQ13 is een actiecamera die ook als dashcam gebruikt kan worden. Deze is nu dagelijks door vijf mensen te bestellen voor minder dan tien euro. Kijk snel op de speciale actiepagina en schaf deze aan voor de lage prijs. Deze camera plaats je simpel op het dashboard en dan film je alles wat er gebeurt. Bij een ongeluk is er dan ook geen sprake meer van wie schuld heeft.

Quelima-SQ13-actiecamera

Bestel de Quelima SQ13 voor minder dan negen euro op de speciale actiepagina

Gamen op volle kracht

Wil je op volle kracht gamen en alle specs op vol hebben staan dan is een goede videokaart onmisbaar. Deze kaarten kunnen behoorlijk prijzig zijn. Het is dan ook goed om te weten dat er krachtige videokaart bij Gearbest in de sale zijn. De Colorful iGame 1050Ti koop je bijvoorbeeld al voor €163,39. Wil je alle games soepel kunnen spelen en de meest krachtige videobewerkingsprogramma’s kunnen draaien dan is de Colorful GeForce GTX1080Ti met 11 gigabyte de beste keuze. Deze is tijdelijk voor €911,60 aan te schaffen.

Bekijk de overige krachtige en voordelige videokaarten

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *