Hoge kortingen op verlichting, TV Boxen en smartphone accessoires

TV-boxenGearbest is een Chinese webwinkel die je waarschijnlijk wel kent. Het is een grote webwinkel die vele soorten producten tegen lage prijzen aanbiedt. Wij lichten in dit artikel een aantal interessante aanbiedingen uit. Ben je op zoek naar een nieuwe lamp of naar verlichting dan is het goed om op de actiepagina te kijken. Hier zie je verlichting met tot wel vijftig procent korting. De Mija Philips Led bureaulamp kun je bijvoorbeeld al voor €54,80 aanschaffen. Je betaalt dan ook nog eens geen verzendkosten. Ben je op zoek naar een meer voordelig model bureaulamp dan kun je kiezen voor de Utorch Q2 oplaadbare bureaulamp. Deze is nu voor slechts €11,30 te bestellen.

Zie alle verlichting met korting op deze pagina

Tanox biedt vele soorten TV Boxen

Een TV Box is een multifunctioneel apparaat. Hiermee kun je makkelijk films en series naar de televisie streamen. Je installeert via de Play Store Netflix of Videoland. Vervolgens kun je direct starten met kijken. Ook kunnen er diverse soorten games op deze boxen gespeeld worden. De Tanix TX3 Max bestel je nu voor €30,44. Hou er wel rekening mee dat er maar tweehonderd boxen beschikbaar zijn voor deze prijs. De Tanix TX9 is voorzien van drie gigabyte aan geheugen en 32 gigabyte aan opslagruimte. Daarvan zijn er dagelijks vijf te bestellen voor de dumpprijs van nog geen 45 euro. Op de speciale actiepagina zie je alle modellen van Tanix die met korting te bestellen zijn.

Tanix-TV-box

Bekijk de speciale actiepagina en bestel snel en TV Box met hoge korting

Snel draadloos opladen doe je met de Umidigi Q1

De Umidigi Q1 is een draadloze oplader voor de smartphone. Deze lader is geschikt voor vele soorten smartphones. De lader is 15 Watt en is voorzien van een intelligente chip. Het design is fraai en klein. Dat betekent dat je deze ook makkelijk met je mee kunt nemen. Het is een lader die voor vele modellen smartphones geschikt is en dat is voor zowel de Android modellen als de iPhones. Niet alleen het draadloze opladen is een groot voordeel. Ook het feit dat het laden vele malen sneller gaat zal je zeker bevallen. Als laatste is er dan nog de prijs. De Umidigi Q1 is te bestellen voor slechts €17,39 zonder verzendkosten.

Umidigi-Q1-draadloze-oplader

Bekijk de Umidigi Q1 draadloze lader en bestel deze voor maar €17,39

Met een coupon bespaar je nog meer

Je hebt al enkele voorbeelden kunnen lezen van de voordelige prijzen van Gearbest. Toch is er nog meer korting te behalen. Dit kan door een coupon te gebruiken. Er is nu een pagina waar je alle kortingscodes kunt vinden. Hier zie je een overzicht van producten met de kortingsprijs. Je kunt hier diverse soorten smartwatches en andere apparatuur met korting bestellen. Ben je aan het winkelen bij Gearbest dan is dit zeker een pagina die je gezien moet hebben. Het kan je immers zomaar extra korting opleveren.

Bezoek de pagina met alle kortingscodes via deze link

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.