Nieuwe Interface Spotify Free Te Zien Op Screenshots

spotify-free-nieuwe-intterface-1Spotify heeft eerder al aangegeven te werken aan een nieuwe interface voor Spotify Free. Deze interface is nu te zien op een aantal gelekte screenshots. Spotify zal de nieuwe interface waarschijnlijk op 24 april officieel introduceren.

Om nieuwe gebruikers aan te trekken zal Spotify het aanbod van Spotify Free verbeteren. Spotify Free heeft beperkte functies, met de hoop dat gebruikers uiteindelijk overstappen naar de betaalde versie van Spotify. Uit screenshots in handen van The Verge blijkt dat gebruikers van Spotify Free binnenkort meer controle krijgen over welke muziek afgespeeld wordt.

Zo zien we onder andere dat gebruikers voor sommige afspeellijsten ook de mogelijkheid krijgen om deze op de normale volgorde af te spelen. Momenteel kunnen gratis gebruikers alleen luisteren naar geselecteerde afspeellijsten en deze alleen in de shuffle modus afspelen.

spotify-free-nieuwe-intterface-2

Spotify is nog altijd de grootste muziekstreamingdienst van dit moment, maar de concurrentie van onder andere Apple Music is erg sterk. Met de nieuwe interface hoopt Spotify meer gebruikers aan te trekken. Aan het eind van het jaar wil Spotify 200 miljoen gebruikers hebben. Ook zal Spotify binnenkort, mogelijk al op 24 april, een eigen slimme speaker introduceren.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.