Een laser projector en veel acties voor producten in de auto

Xiaomi-WEMAX-ONEBij Gearbest is er deze week een voordelige laser projector te bestellen. Dit is niet het enige want in dit artikel zetten we ook de overige acties van deze grote Chinese webwinkel even op een rij. Laten we starten met de laser projector. Deze kun je nu bestellen voor € 1676,14. Hiermee schaf je dan een projector aan waar je haarscherp films en series mee kunt bekijken. Ook is het mogelijk om op hoge kwaliteit te gamen. Tijdelijk krijg je nu een gratis smartwatch als je de bestelling plaatst.

De specificaties en de mogelijkheid om te bestellen zie je op deze pagina

Profiteer van lage prijzen voor producten in de auto

Ben je op zoek naar producten om je auto mee te verfraaien of te verbeteren dan kun je een kijkje op deze pagina nemen. Er is daar een universele car stereo te zien die op Android draait. De eerste drie mensen die deze stereo op een dag bestellen kunnen deze voor rond de honderdvijftig euro aanschaffen. Dit is bijna vijftig euro korting. Op de stereo kun je niet alleen muziek beluisteren maar het is ook mogelijk om multimedia zoals video te bekijken. Er is één gigabyte aan geheugen en zestien gigabyte aan opslagruimte beschikbaar op deze car stereo.

Ownice-S7003C-auto-radio

Zie hier alle specificaties en de lage prijs van de car stereo

Profiteer van nog meer voordeel met de app

Heb jij de app van Gearbest al voor je smartphone gedownload? Mocht dit nog niet het geval zijn dan raden wij je aan dit snel te doen. Hier kun je namelijk nog meer voordeel mee behalen. De Engelse versie van de Xiaomi Mi Wifi router kun je dan voor € 24,94 bestellen. Ben je op zoek naar een voordelige actiecamera dan is deze voor € 35,61 te bestellen. Er zijn nog veel meer producten die voordelig in de app besteld kunnen worden.

Bekijk alle voordeel wat in de app te behalen is op deze pagina

Flagship producten voor zeer lage prijzen

De flagship producten zijn de topproducten van fabrikanten. Er is bij Gearbest nu een speciale sale waar je deze producten voordelig aan kunt schaffen. Zo kun je bijvoorbeeld de Alfawise U20 3D printer voor maar € 258 bestellen. Ben je op zoek naar een voordelige maar wel moderne smartphone dan is de Homtom S99 met 6200mAh accu voor slechts € 111,80 een leuke optie. Bekijk snel welke flagship producten er nog meer spectaculair geprijsd zijn.

homtom-s99

Hier zie je alle flagship producten voor zeer lage prijzen

Verwen jezelf met de body care deals

Dat er niet alleen maar apparatuur en gadgets te bestellen zijn dat bewijzen de body care deals. Je kunt bijvoorbeeld een nek massager bestellen voor € 25,80. Dit zal je een heerlijk ontspannen gevoel geven. Ben je op zoek naar een nieuw scheerapparaat dan kun je de Xiaomi Mija bestellen voor € 34,40. Je loopt er dan altijd netjes geschoren bij. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele body care deals die te bestellen zijn.

Zie alle body care deals op de actiepagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.