GearBest Actief In Nederland + Flinke Kortingen

Ben je online wel eens opzoek gegaan naar leuke gadgets en smartphones voor niet al te veel geld, dan ben je vast wel eens terechtgekomen op GearBest. GearBest is een grote internationale webwinkel die steeds meer actief is in Nederland en de rest van Europa. Zo zijn er onlangs Europese warenhuizen geopend om douanekosten te voorkomen en pakketjes sneller te verzenden. Ook zijn er speciaal voor Nederlanders extra kortingen beschikbaar via kortingsacties en couponcodes. Wij zullen in dit artikel enkele van deze acties en couponcodes met jullie delen.

 

Aanbiedingen en promocodes
Op GearBest zijn deze week weer een hoop interessante nieuwe producten en aanbiedingen geplaatst, waaronder de nieuwe Elephone U en de U Pro. De nieuwe smartphones van Elephone beschikken over krachtige specificaties en een moderne uitstraling. Zo is het 5,99-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels gebogen aan beide zijkanten, draait de Pro-versie uit de doos al op Android 8.0 en vinden we intern onder andere 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 13 megapixel dual-camera.

Elephone U

De Elephone U met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte kost deze week slechts 290 euro. De Elephone U Pro met een betere processor en Android 8.0 (Oreo) kost deze week 348 euro.

De eerste 1000 mensen die de Elephone U bestellen ontvangen gratis een screenprotector. De eerste 1200 mensen die een bestelling plaatsen voor de Elephone U Pro ontvangen een screenprotector en een snellaad adapter. Daarbovenop krijg je met de couponcode “ELEUPRO” $5 korting op de aanschaf van de Elephone U en met de couponcode “ELEUPROS” $10 korting op de aanschaf van de Elephone U Pro.

Ook zijn er 5 mensen die de smartphone gratis ontvangen. Hiervoor moet je een bestelling plaatsen en betalen met PayPal. Klik vervolgens op de checkbox voor een “Free gift coupon” en kijk onder “Your Coupon” welke gratis couponcode je hebt ontvangen.

Chuwi Hi 8 Air
Ben je tevreden met je huidige smartphone, maar ben je nog wel opzoek naar een nieuwe tablet? Dan kun je de Chuwi Hi 8 Air tot 12 februari aanschaffen voor slechts 99 euro. De eerste 200 klanten ontvangen ook nog eens gratis een beschermhoes die los 24 euro kost.

Chuwi-Hi-8-Air-Tablet-PC

De Chuwi Hi 8 Air beschikt over een 8-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, een Intel Quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2 megapixel camera aan de voorkant en aan de achterkant, een 4000mAh accu en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Wat de tablet extra aantrekkelijk maakt is het dualOS-systeem. Hierdoor kun je bij het opstarten van de tablet zelf kiezen tussen Windows 10 en Android. De metalen behuizing is overigens slechts 8mm dik.

FLSUN S Complete 3D Printer
Ben je een designer, of gewoon heel creatief, dan heb je vast wel eens gekeken naar een 3D-printer. Enkele jaren geleden waren 3D-printers alleen beschikbaar voor de grote en professionele design bedrijven, maar tegenwoordig is het heel eenvoudig om thuis aan de slag te gaan met het ontwerpen en printen van 3D-objecten. De FLSUN S Complete is zo’n 3D printer voor thuis.

De FLSUN S Complete 3D Printer meet 19.50 x 19.50 x 42.50 cm en is in staat om 3D-objecten te printen van maximaal 10.8 x 6.8 x 20 cm groot. De printer komt met een halve kilo filament, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. De bediening werkt via een 4,3-inch kleuren touchscreen. Op dit touchscreen zie je ook de real-time status van je print. Je kunt de 3D printer gewoon via een USB-verbinding aansluiten, maar het is ook mogelijk om printopdrachten te versturen via WiFi.

FLSUN-S-Complete-3D-Printer

De FLSUN S Complete 3D Printer kost de komende dagen 422 euro.

Andere aanbiedingen
Op GearBest zijn letterlijk duizenden producten beschikbaar, van smartwatches tot drones, van smartphones tot camera’s en van sport artikelen tot speelgoed. Tal van deze artikelen zijn regelmatig met flinke kortingen verkrijgbaar, waardoor GearBest speciale pagina’s heeft aangemaakt met een overzicht van deze kortingen. Zo zie je op deze pagina alle aanbiedingen van drones en bestuurbare speeltjes, en op deze pagina alle aanbiedingen van sportartikelen en gadgets.

Voor een volledig overzicht van aanbiedingen in de Europese warenhuizen kun je hier terecht. Speciaal voor de vakantieperiode is deze pagina opgezet. Kortom, genoeg keuze uit leuke aanbiedingen.

Couponcodes
Wij hebben ook een aantal coupon codes ontvangen van GearBest, zodat wij deze met jullie kunnen delen. Zo kost de Xiaomi Mi Band 2 in combinatie met de couponcode “GBNL42” slechts 16.57 euro. Wij hebben eerder al eens een review geschreven over deze fitness armband met hartslagmeter, lange accuduur en waterdichte behuizing. De Mi Band 2 is één van de meest populaire fitness trackers op de markt.

Een andere zeer interessante aanbieding is voor de Ulefone Mix. Deze smartphone kost in combinatie met de couponcode “HNYear296” tijdelijk slechts 104.99 euro. Hiervoor krijg je een smartphone met een 5,5-inch randloos scherm, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 13 megapixel camera en dualSIM-ondersteuning.

Ben je opzoek naar een zeer krachtige laserprojector, dan hebben wij een kortingscode voor de Xiaomi Mi Ultra. Deze hoge kwaliteit projector kost in combinatie met de couponcode “OZBXMLP” nu 1532.46 euro. Om een beter idee te krijgen van wat de Xiaomi Mi Ultra precies is raden wij aan om de onderstaande video te bekijken.

Let op: De couponcodes zijn slechts beperkt te gebruiken, dus wees er snel bij. Je kunt de couponcodes invullen in de winkelwagen op GearBest.

GearBest in Europa = Geen importkosten
GearBest heeft onlangs een G-W warenhuis geopend, om ervoor te zorgen dat klanten in Europa hun pakketjes snel ontvangen en geen importkosten hoeven te betalen. Heb je een bestelling geplaatst via een G-W warenhuis en heb je alsnog importkosten moeten betalen? Dan zal GearBest deze kosten voor je vergoeden. Om een vergoeding te ontvangen stuur je een betaalbewijs/factuur naar de klantenservice van GearBest. Ook kun je je pakketje binnen 7 dagen verwachten als een bestelling plaatst via een G-W warenhuis.

GearBest G-W warehouse

Is je gekozen product niet beschikbaar in een G-W warenhuis, dan raden we aan om het product te verzenden via ‘Registered Air Mail’ of ‘Priority Line’. De kans op douanekosten is met deze methode namelijk kleiner. Mocht je toch nog douanekosten moeten betalen, dan zal GearBest deze kosten voortaan volledig vergoeden. Om deze vergoeding te ontvangen moet je even een ticket aanmaken via de klantenservice op bijvoorbeeld Facebook of op het fok forum.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.