Voordelige laptops en interessante kortingscodes

MSI-GL62M-gaming-laptop-MSIIn dit artikel willen we je meer vertellen over een aantal interessante producten die voordelig bij Gearbest te bestellen zijn. Dit zijn in eerste instantie twee laptops. Er is de MSI GL62M, een zwart met rode gaming laptop die voor € 729,30 te bestellen is. Deze stoere en snelle laptop is snel genoeg om de nieuwste games te kunnen draaien. De actie duurt nog maar enkele dagen dus snel handelen is een must.

Klik hier om de specificaties van de MSI GL62M te bekijken en om deze te bestellen

Een laptop met de Nvidia GeForce GTX 1050Ti

De ThundeRobot ST Plus is een andere interessante laptop die er te bestellen is. Dit is ook een gaming laptop en deze beschikt over een snelle videokaart. Namelijk de Nvidia GeForce 1050Ti. Ook hier zal je vele nieuwe games op kunnen draaien. De actie is tijdelijk en ook zijn er maar een beperkt aantal stuks beschikbaar. Ook hier moet je dus snel zijn.

ThundeRobot-ST-Plus-Gaming-Laptop

De specificaties en de lage prijs van de ThundeRobot ST Plus kun je hier bekijken

Een mechanisch toetsenbord voor een paar tientjes

Wil je een los toetsenbord bij de laptop of ben je aan een nieuw toetsenbord toe dan is de ThundeRobot K70 de juiste keuze. Deze is mechanisch en het typen zal zeer eenvoudig gaan. Werk je veel op een computer of game je veel dan zal dit toetsenbord een goede aankoop zijn. Dit kan dan ook nog eens voor een hele lage prijs.

Bekijk de ThundeRobot K70 hier en bestel deze voor de actie afgelopen is

Maak gebruik van een kortingscode om nog meer te besparen

Gearbest heeft ook een aantal producten die voordeliger aan te schaffen zijn door een kortingscode te gebruiken. Deze zetten wij ook voor je op een rij.

De Xiaomi Huami Amazfit smartwatch is een prima smartwatch om te gebruiken tijdens het sporten. Deze kost normaal € 57,70 maar door de kortingscode ‘HKBIP‘ te gebruiken kun je deze voor € 48,40 bestellen.

Xiaomi-Huami-AMAZFIT

Zie hier de specificaties en de lage prijs van de Xiaomi Huami Amazfit

Heb je een hond of een kat en moet je even het huis uit dan wil je niet dat de huisdieren zonder water of voer komen te zitten. Door de Remote Operation voerder te gebruiken heb je hier geen last van. Deze kun je via een app instellen om water en voer te geven. Je hoeft je nu dus niet meer schuldig te voelen als je wat langer van huis bent. Met de kortingscode ‘IT$HGpeta’ kun je deze voor € 80,64 bestellen.

Zie de Remote Operation voerder op deze pagina

Andere interessante kortingscodes voor producten

Er zijn nog meer producten die met een kortingscode aangeschaft kunnen worden. Wij zetten deze overzichtelijk voor je op een rij.

De DJI Mavic Pro Quadcopter
Gebruik de kortingscode ‘IT$TH02JTM‘ en bestel deze voor € 711,28

De Xiaomi Mi Band 3 slimme armband

Xiaomi-Mi-Band-3
Gebruik de kortingscode ‘WEIO3G7FT5‘ en bestel deze voor € 26,59

–> De Xiaomi Mi Pad 4 tablet

Xiaomi-Mi-Pad-4-tablet

Kleur goud
Gebruik de kortingscode ‘GB$TAMI4G464‘ en bestel deze voor slechts € 289,99

Kleur zwart
Gebruik de kortingscode ‘IT$TAMI4‘ en bestel de zwarte uitvoering voor € 240,23

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.