Lenovo Zal 8-inch en 10-inch Smart Display’s Met Google Assistant Uitbrengen

lenovo-smart-displayLenovo zal twee varianten van een Smart Display uitbrengen die ondersteuning hebben voor Google Assistant. Het gaat om een 8-inch variant en een 10-inch variant. De Lenovo Smart Display komt eerst alleen in de Verenigde Staten op de markt.

De 8-inch uitvoering weegt ongeveer een kilo en heeft een IPS-aanraakscherm met een resolutie van 1280×800 pixels. De 10-inch uitvoering is 200 gram zwaarder en heeft een resolutie van 1920×1200 pixels. Intern vinden we een Qualcomm 624 Home Hub met acht Cortex-A53-cpu’s, een 5 megapixel camera aan de voorkant, speakers en microfoons en ondersteuning voor Wifi-ac en bluetooth.

Verschillende fabrikanten komen met Smart Display’s, waaronder LG en JBL. Smart Display’s draaien op Android Things, zijn via stem of aanraking te bedienen en kunnen verschillende apps draaien. De apparaten kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als klok, als monitoren van de babykamer of voor het weergeven van recepten in de keuken.

In de Verenigde Staten krijgt de 8-inch Lenovo Smart Display een adviesprijs mee van 200 dollar. Voor de 10-inch variant betaal je 250 dollar. Momenteel is het nog onduidelijk of de apparaten ook naar Europa komen.

via [teakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.