Renders Tonen Notch In Scherm Nokia 5.1 Plus

Nokia-5.1-Plus-render1Er zijn verschillende renders opgedoken van een nog onaangekondigde Nokia-smartphone. Het zou gaan om de Nokia 5.1 Plus, die volgens de renders is uitgerust met een notch in het scherm en een dual-camera aan de achterkant.

HMD Global heeft dit jaar een hoop nieuwe Nokia-smartphones geïntroduceerd, waaronder de Nokia 1, Nokia 6 (2018), Nokia 7 Plus, Nokia 8 Sirocco en Nokia 2.1, 3.1 en 5.1. Het bedrijf is niet van plan om rustiger aan te doen en zal volgens de geruchten onder andere de Nokia 5.1 Plus op de markt brengen.

Tech-lekker OnLeaks heeft renders van de Nokia 5.1 Plus gedeeld die zijn gebaseerd op fabrieksschetsen. Op de renders kunnen we de smartphone van alle kanten bewonderen. Zo zien we aan de voorkant een notch in het scherm en aan de achterkant een dual-camera en een vingerafdrukscanner. Aan de onderkant zien we een usb-c-aansluiting. De smartphone meet 149,5 x 71,9 x 8 mm.

Nokia-5.1-Plus-render2

De Nokia 5.1 Plus hoort thuis tussen de Nokia X6 en Nokia 5.1. Maar veel details over de interne specificaties ontbreken nog.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.