Draagbare Mini Airconditioner Voor Slechts €30

USB-Mini-Fan-Colorful-Lamp-Portable-Air-ConditionerTijdens deze warme dagen en de steeds warmer wordende zomers zoeken de Nederlanders verkoeling. In Nederland hebben veel huizen geen airconditioning, waardoor het tijdens de zomerdagen vaak veel te warm is in huis. Gelukkig kun je op een eenvoudige en goedkoper manier voor verkoeling zorgen dankzij de draagbare mini airconditioner die deze week slechts €30 kost.

Kun je deze dagen wel verkoeling gebruiken, of wil je je alvast voorbereiden op de komende zomers, dan is een draagbaar airco een aanrader. Dankzij een verplaatsbare airco kun je snel even de woonkamer opfrissen of ’s avonds alvast de slaapkamer op een aangename temperatuur brengen.

USB-Mini-Fan-Colorful-Lamp-Portable-Air-Conditioner

De airconditioner is uitgerust met LED-verlichting die je in zeven verschillende kleuren kunt instellen. Hierdoor zorgt het apparaat niet alleen voor verkoeling, maar ook voor sfeerverlichting. Het geheel is slechts 800 gram, dus iedereen kan de airco verplaatsen.

De draagbare mini airconditioner met sfeerverlichting is deze week in de aanbieding voor slechts €30. Dus wees er snel bij zodat je voor weinig geld de komende zomers geen last meer hebt van te warme kamers in huis.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.