ASUS Zenfone 5Z, OnePlus 6, Krachtige TV Box en Meer Afgeprijsd

Asus-Zenfone-5ZDe ASUS 5Z is de nieuwste vlaggenschip van de fabrikant, die zowel door het design als de krachtige specificaties opvalt. Deze week is dit toestel samen met verschillende andere smartphones en een TV Box van Alfawise in de aanbieding. Ook zijn er een hoop andere producten in de aanbieding om je alvast voor te bereiden voor het nieuwe schooljaar.

ASUS Zenfone 5Z
De ASUS Zenfone 5Z is een dun toestel met een luxe behuizing en een premium uitstraling. Aan de voorkant zit een 6,2-inch scherm met een resolutie van 1080×2246 pixels. Het scherm neemt een groot gedeelte van de voorkant in beslag. Intern vinden we een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12MP + 8MP dual-camera, een 8 megapixel selfie-camera en een 3300mAh accu. De komende vier dagen kun je de ASUS 5Z hier bestellen voor slechts €432.

ASUS-Zenfone-smartphones

Naast de ASUS 5Z zijn ook de ASUS 5 en de ASUS Zenfone Max Pro deze week hier zeer voordelig te bestellen. De toestellen hebben een groot scherm, een grote accu en degelijke specificaties. De ASUS Zenfone 5 kost tijdelijk slechts €311 en de ASUS Zenfone Max Pro kost nu €242. Wees er wel snel bij want de actie is nog maar een paar dagen geldig.

Alfawise Z1 is krachtige TV Box voor lage prijs
Steeds meer mensen halen een TV Box in huis, maar de keuze uit verschillende TV Boxen is erg groot. De TV Boxen van Alfawise worden goed ontvangen en leveren een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Zo schaf je de Alfawise Z1 nu al aan voor zes tientjes.

Alfawise-Z1

Hiervoor krijg je een TV Box met 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat uiteraard kan worden uitgebreid via een SD-kaartje of een USB-stick, ondersteuning voor 2.4G + 5.8G dual-band WiFi, Bluetooth 4.1 en 4K-ondersteuning. Ook heeft de TV Box aansluitingen voor Ethernet, HDMI en SPDIF. De Alfawise Z1 komt met een afstandsbediening en draait op Android 7.1.2. De TV Box meet slechts 10.50 x 10.50 x 1.50 cm. De Alfawise Z1 is hier verkrijgbaar voor €60.

Aanbiedingen voor het nieuwe schooljaar
De vakantieperiode is een hele leuke tijd, maar tijdens de vakantie moet je je wel voorbereiden voor het nieuwe schooljaar. Misschien heb je een nieuwe laptop nodig of misschien is het tijd voor een nieuwe smartphone. Op de Back to School-actiepagina staan een hoop nieuwe smartphones, laptops en andere gadgets die flink zijn afgeprijsd. Zo kun je de succesvolle OnePlus 6 deze week kopen voor slechts €432. Normaal betaal je minimaal €519 euro voor dit toestel, dus dat is een flinke korting. Neem snel een kijkje op deze pagina voor alle smartphone en laptop aanbiedingen.

OnePlus-6-Oxygen-OS

Zomerkleding, trends en verlichting
Als laatste willen we jullie nog even wijzen op twee andere aanbiedingen. Zo loopt er momenteel een zomer mode-aanbieding, waarbij schoenen, koffers, horloges en kleding met korting worden aangeboden. Ben je opzoek naar verlichten voor binnen of buiten, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op deze Zanflare-pagina.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.