OnePlus 5 Nu Tijdelijk Verkrijgbaar Voor Slechts €326

oneplus5-headerDe OnePlus 5 is erg populair, maar kost wel wat meer dan zijn voorgangers. Daarom delen wij de beste deals en couponcodes zodra deze bij ons binnenkomen. Ditmaal is de OnePlus 5 dankzij de onderstaande promocode tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €326. Wees er wel snel bij, want de couponcode is slechts geldig voor 10 exemplaren.

Eerder schreven wij dat de grijze en zwarte versie van de OnePlus 5 op de officiële website bijna is uitverkocht. Via andere webwinkels is de grijze uitvoering echter nog wel gewoon verkrijgbaar. Sterker nog, op deze website is de OnePlus 5 voor een beperkt aantal klanten verkrijgbaar voor slechts €326. Om van deze korting gebruik te kunnen maken vul je in je winkelwagen de couponcode “GBNLSI06” in. Wees er wel snel bij want de couponcode kan slechts 10 keer worden gebruikt. Mocht je te laat zijn, dan kost de smartphone de komende dagen €404. Dit is ook geen slechte deal.

De OnePlus 5 beschikt over een 5,5-inch HD-AMOLED scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,45Ghz Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3300mAh accu, een vingerafdrukscanner, een dual-camera aan de achterkant (16MP + 20MP), een 16 megapixel camera aan de voorkant, een 3,5mm koptelefoonaansluiting, een USB Type-C aansluiting en ondersteuning voor Bluetooth 5.0, NFC en Dash Charge 3.0.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *