Dit Is Hoe De OneOplus 6T Eruit Komt Te Zien

Oppo-R17-render-1Oppo heeft zojuist de Oppo R17 aangekondigd. Aangezien het design van OnePlus-toestellen doorgaans overeenkomt met het design van nieuwe vlaggenschip-smartphones van Oppo, weten we nu waarschijnlijk hoe de OnePlus 6T eruit komt te zien.

Net als bij de voorgaande toestellen van OnePlus zal het design waarschijnlijk weer worden overgenomen van Oppo’s R-serie. Ditmaal gaat het om de Oppo R17 die een scherm heeft met hele dunne schermranden en een screen-to-body ratio van 94 procent. Wat echter het meeste opvalt is de hele kleine inkeping ‘notch’ aan de bovenkant van het scherm, waarin alleen de selfie-camera zit verwerkt. Oppo noemt dit design ‘teardrop’.

Oppo-R17-render-2

Behalve de OnePlus 6 zijn de OnePlus-toestellen grotendeels gebaseerd op Oppo-toestellen. De OnePlus 6 heeft wel een uniek design gekregen, maar de achterkant van de Oppo R17 heeft nu juist weer veel weg van de achterkant van de OnePlus 6. Hierdoor is de kans groot dat de OnePlus 6T wel weer vrijwel hetzelfde design krijgt als Oppo’s nieuwe vlaggenschip-smartphone.

De Oppo R17 beschikt onder andere over een, 6,4-inch scherm, een Snapdragon 670-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte een 25 megapixel selfie-camera en een 3500mAh accu. De vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm.

via [deccanchronicle]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *