Xtorm Toont Nieuwste Powerbanks en Onverwoestbare Oplaadkabel Tijdens IFA

Xtorm-Design-Series-powerbanksOp de IFA-beurs staan ook dit jaar weer een hoop Nederlandse bedrijven met aantrekkelijke en opvallende producten. Xtorm is zo’n bedrijf, die dit jaar onder andere de Design Series powerbanks en een onverwoestbare oplaadkabel liet zien.

De nieuwste serie Xtorm powerbanks ziet er heel anders uit dan de voorgaande series. Zo bestaan de nieuwe powerbanks niet uit plastic en rubber, maar uit metaal en een soort spijkerstof. Dit geeft de powerbanks een luxere uitstraling. De nieuwe powerbanks beschikken over twee USB 5V/2A-poorten en een USB-C 5V/2A-poort, waarmee je apparaten snel kunt opladen. Om het helemaal af te maken kun je je smartphone ook draadloos opladen dankzij Qi Wireless 5W, 7.5W, 10W. Om draadloos op te laden leg je je toestel op de powerbank.

De nieuwe Design Series bestaat uit een 8.000mAh powerbank en een 16.000mAh powerbank, maar ook uit losstaande “Qi oplaadstations” voor één of twee apparaten.

De Design Series is zeker interessant, maar wat ook veel aandacht trok zijn de nieuwe oplaadkabels van Xtorm. De “Solid Blue Cables” zijn namelijk zo sterk dat Xtorm ons heeft uitgedaagd om een poging te wagen de kabels te breken. Wij willen deze uitdaging graag aangaan en zullen hierover later een bericht schrijven. Xtorm heeft in ieder geval veel vertrouwen in hun product, aangezien ze levenslang garantie geven op de kabels.

Xtorm-Solid-Blue-oplaadkabel

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.