Alfawise B7 Pro Fitness Tracker Voor Slechts €7.75 [update]

Alfawise-B7-Pro-Fitness-TrackerOverweeg je om een fitness tracker aan te schaffen, maar wil je niet te veel geld uitgeven of eerst eens een fitness tracker uitproberen? Dan raden wij aan om de Alfawise B7 Pro te kopen. Deze sportband kost tijdelijk namelijk slechts €7.75.

De Alfawise B7 Pro is een kleine wearable met een 0.96-inch kleurenscherm, een real-time hartmonitor en een waterdichte behuizing (IP67). Naast je hartslag kun je ook je gezette stappen, de afgelegde afstand, je verbrande calorieën en je slaap bijhouden. De 90mAh accu gaat 1 tot 2 weken mee. Je kunt de Alfawise B7 Pro via bluetooth verbinden met je smartphone, zodat inkomende oproepen en notificaties worden weergegeven op het scherm van de sportband.

Alfawise-B7-Pro-Fitnesstracker

De rode versie van de Alfawise B7 Pro kost slechts €7.75. De fitness tracker is ook verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart, maar deze kosten €15.09.

UPDATE: De aanbieding voor de rode uitvoering is verlopen. De blauwe en zwarte versies zijn nog wel verkrijgbaar voor €15.09, maar de rode uitvoering is niet meer in de aanbieding.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *