Sony Brengt Nieuwe Glass Sound Speaker Uit In Nederland

Sony-Glass-Sound-SpeakerSony heeft bekendgemaakt dat het bedrijf dit jaar de LSPX-S2, een kleinere Glass Sound Speaker, in Nederland op de markt zal brengen. De Glass Sound Speaker is en opvallende speaker met een glazen behuizing die meetrilt met de geluidsgolven.

De onderstaande LSPX-S2 is een opvolger van de bovenstaande Glass Sound Speaker. De LSPX-S2 lijkt op een kaars, maar is in werkelijkheid een draadloze speaker met een glazen cilinder waarin Sony een klein ledlampje heeft geplaatst. Je kunt de helderheid van dit lampje aanpassen, maar je kunt ook instellen dat het lampje als kaarslicht moet flikkeren.

De glazen cilinder trilt mee op de geluidsgolven van de muziek. Dit moet volgens de fabrikant zorgen voor een verticale verspreiding van het geluid. Deze cilinder in combinatie met de “Sony Advanced Vertical Driver” zorgt ervoor dat het geluid in 360 graden door de kamer wordt verspreid.

Sony-LSPX-S2-Glass-Sound-Speaker

De nieuwe Glass Sound Speaker beschikt over NFC, bluetooth en een accuduur van 8 uur. Ook is er ondersteuning voor Spotify Connect. De speaker is vanaf mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van 600 euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.