Dit Zijn De Samsung Galaxy Watch Active en Galaxy Fit

samsung-galaxy-watch-activeSamsung heeft tijdens de Galaxy Unpacked 2019 presentatie de Galaxy S10-serie en de Galaxy Fold aangekondigd. We kregen echter ook een aantal wearables te zien, waaronder de Galaxy Watch Active en de Galaxy Fit. Prijzen variëren van 39,99 euro tot 249,99 euro.

De Samsung Galaxy Watch Active is de nieuwste smartwatch van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De smartwatch heeft een minimalistisch design met een waterdichte behuizing (5ATM + IP 68). De smartwatch draait op Tizen 4.0 en is vooral geschikt voor sporters. Het 1,1-inch AMOLD-scherm heeft een resolutie van 360 x 360 pixels en het polsbandje is 20mm breed. Intern vinden we een 1.15 GHz Exynos9110-processor, 750MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte. De 230 mAh accu is draadloos op te laden.

Verder beschikt de Galaxy Watch Active over een Accelerometer, een Barometer, een Gyro Sensor, een HR Sensor en een NFC-chip. Er is ondersteuning voor Bluetooth4.2, Wi-Fi b/g/n, en GPS.

De Galaxy Watch Active is vanaf 15 maart verkrijgbaar in de kleuren Silver, Black, Rose Gold en Sea Green. De smartwatch kost 249,99 euro.

samsung-galaxy-watch-active-watchfacesSamsung heeft ook de voordeligere Galaxy Fit uitgebracht. Dit is een fitnesstracker die je kunt koppelen aan de Samsung Health-app om je dagelijkse activiteiten mee bij te houden. De Galaxy Fit heeft een kleuren AMOLED-scherm met een resolutie van 240 bij 120 pixels waarop onder andere inkomende notificaties worden weergeven. Ook is een hartslagmeter aanwezig en is de behuizing waterdicht tot een diepte van 50 meter. Daarnaast moet de 120 mAh accu “enorm lang meegaan”, alhoewel Samsung nog geen exacte accuduur heeft bekendgemaakt. De Galaxy Fit is vanaf eind april verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver voor een adviesprijs van 99,99 euro.

De Galaxy Fit e is een goedkopere uitvoering met een zwart-wit PMOLED-paneel en een kleinere 70 mAh accu. De Fit e is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en geel en kost slechts 39,99 euro.

Samsung-Galaxy-Fit

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.