“Mogelijk Om Andere Smartphones Op Te Laden Met Samsung Galaxy S10”

samsung-galaxy-s10-onleaks-render1
Volgens de laatste geruchten is het mogelijk om met de aankomende Samsung Galaxy S10 andere smartphones en smartwatches op te laden. Deze functie kregen we eerder al te zien op de high-end Huawei Mate 20 Pro.

Over twee maanden zal Samsung de Galaxy S10-serie introduceren. Samsung zou drie verschillende uitvoeringen op de markt willen brengen, namelijk de reguliere Galaxy S10, de Galaxy S10 Lite en de Galaxy S10 Plus. Volgens nieuwe informatie in handen van Sammobile is Samsung’s nieuwe vlaggenschip-toestel in staat om andere smartphones op te laden. Samsung noemt deze functie Powershare.

Met Powershare kun je andere Android-toestellen opladen, maar ook iPhones en smartwatches. Het opladen werkt draadloos. Om Powershare te gebruiken leg je de Galaxy S10 met de achterkant op een toestel die ondersteuning heeft voor draadloos opladen. Volgens de bron zijn alle drie de versies van de Galaxy S10 uitgerust met de Powershare-functie.

Het is nog maar de vraag hoe interessant deze functie is, aangezien draadloos opladen over het algemeen vrij traag werkt. Wel is het handig om snel even je smartwatch bij te laden wanneer de accu bijna leeg is. Een smartwatch opladen gaat namelijk een stuk sneller dan een smartphone en vereist veel minder energie van de Galaxy S10-accu.

Samsung zal de nieuwe vlaggenschip-smartphone waarschijnlijk op 20 februari officieel introduceren. Volgens de geruchten verschijnt de smartphone op 8 maart op de markt.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.