Dit Is De Garmin Forerunner 945 Fitnesstracker

Garmin Forerunner 945 fitnesstrackerAmazon heeft de nog niet aangekondigde Garmin Forerunner 945 online gezet. De opvolger van de Forerunner 935 zal waarschijnlijk pas later deze week officieel worden aangekondigd.

Het ziet ernaar uit dat de Garmin Forerunner 945 in twee edities op de markt komt. Bij één uitvoering krijg je alleen de smartwatch zelf, terwijl je bij de andere uitvoering ook twee extra hartslagmeters ontvangt. Deze extra hartslagmeters heten ‘HRM-Swim’ en ‘HRM-Tri’ en zijn bedoeld voor zwemmers en triatleten.

De Garmin Forerunner 945 brengt een aantal nieuwe functies met zich mee, waaronder Garmin Pay. Met Garmin Pay kunnen gebruikers contactloos betalen bij kleine aankopen. De smartwatch kan muziek afspelen via diensten als Spotify, maar het is ook mogelijk om tot 1000 nummers lokaal op te slaan. Je kunt naar de muziek luisteren via een bluetooth-headset. Daarnaast is het mogelijk om de maximale zuurstofopname (VO2max) te meten.

Garmin Forerunner 945 smartwatch

De opvolger van de Forerunner 935 moet een betere gps en een langere accuduur hebben. Naar verwachting zal Garmin de smartwatch morgen officieel aankondigen. De Garmin Forerunner 945 kost $600 of $749 in combinatie met de twee hartslagmeters.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *