Xiaomi Denkt Na Over Smartphone Met Uitstekende Notch

Xiaomi Patent Omgekeerde NotchDe notch is misschien wel één van de meest gehate “features” van smartphones en daarom zijn fabrikanten de afgelopen jaren actief opzoek naar alternatieven. We zien de notch steeds kleiner worden en sommige toestellen hebben dankzij een pop-up camera al helemaal geen notch meer. Xiaomi experimenteert echter met een alternatief die misschien nog wel lelijker is dan de originele notch.

De website LetsGoDigital heeft een Xiaomi patent gevonden die een smartphone beschrijft met een uitstekende notch. In plaats van een inkeping in het scherm zien we een omgekeerde notch waarin de selfie-camera kan worden geplaatst. Het voordeel is een randloos scherm, alhoewel wij niet denken dat mensen zitten te wachten op zo’n opvallende uitsteeksel aan de bovenkant van hun toestel.

In het uitsteeksel zien we een dual-camera en een speaker voor het telefoneren. Voorlopig gaat het echter nog om een patent en het is onduidelijk of Xiaomi ook daadwerkelijk een dergelijke smartphone op de markt zal brengen.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.