Spotify’s ‘Car Thing’ Is Spraakgestuurde Accessoire Voor In De Auto

Spotify_Car_ThingSpotify heeft een nieuwe accessoire voor in de auto ontwerpen. De accessoire, genaamd Car Thing, maakt het mogelijk om de Spotify-app via spraakcommando’s te bedienen.

Spotify heeft bekendgemaakt dat een klein groepje Premium-gebruikers in de Verenigde Staten de Car Thing momenteel testen. Veel details over de accessoire heeft Spotify nog niet gegeven. Vermoedelijk krijgt de Car Thing bij de uiteindelijke release nog een andere naam, maar Spotify heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt.

Wat we tot nu toe weten is dat de Car Thing aan de 12 volt-aansluiting in de auto bevestigd kan worden. De accessoire maakt vervolgens via bluetooth verbinding met een smartphone, zodat gebruikers de Spotify-app via spraakcommando’s kunnen bedienen. Hierdoor kun je afspeellijsten of podcasts afspelen en tegelijkertijd je aandacht bij het verkeer houden.

Op dit moment heeft Spotify nog geen plannen om de accessoire grootschalig op de markt te brengen. Het bedrijf wil eerst kijken hoe mensen Spotify in de auto gebruiken.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *