Vouwbare Motorola RAZR Te Zien In Video’s

opvouwbare Motorola RazrNaar verwachting zal Motorola binnenkort de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf introduceren. De RAZR, die een clamshell-ontwerp heeft, is nu opgedoken in verschillende video’s.

Nadat Samsung en Huawei eerder al de eerste vouwbare smartphones hebben geïntroduceerd, wachten we nu op vouwbare smartphones van andere fabrikanten. Onder andere Motorola komt binnenkort met een vouwbare smartphone. De smartphone van Motorola heeft echter een heel ander ontwerp gekregen dan de toestellen van Samsung en Huawei. De Motorola RAZR 2019 klapt namelijk niet naar de zijkant open, maar net zoals de ouderwetse klaptelefoons naar boven.

De nieuwe Motorola RAZR is nu opgedoken in verschillende video’s. Zo is de smartphone onder andere duidelijk te zien in de onderstaande video, die door tech-kanaal Waqar Khan is gedeeld. Qua ontwerp heeft de nieuwe RAZR veel weg van zijn voorganger, maar dan met alle nieuwste ontwikkelingen en hardware. Ook heeft het clamshell-design geen fysiek toetsenbord meer. Het toetsenbord heeft plaatsgemaakt voor een vouwbaar scherm die over de hele binnenkant doorloopt. Aan de buitenkant vinden we een tweede scherm. Dit kleine schermpje zal worden gebruikt voor het tonen van notificaties en snelkoppelingen.

Geruchten spreken over een adviesprijs van 1340 euro. Als dit klopt is de Motorola RAZR een stuk goedkoper dan de Samsung Galaxy Fold en de Huawei Mate X, die beide meer dan 2000 euro kosten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.