De 4 beste Android Smartwatches van dit moment

Fossil-Sport-smartwatch
Tegenwoordig zijn smartwatches niet meer weg te denken in het straatbeeld. In combinatie met je smartphone kun je snel op de  hoogte zijn van berichten en telefoontjes.  Maar welke smartwatches zijn nu echt  interessant? We nemen naar onze smaak de 4 beste smartwatches onder de loep. We bespreken hier in het kort de voor- en nadelen van deze toestellen.

1. Samsung Galaxy Watch (Besturingssysteem Android)

De Samsung Galaxy Watch is onze absolute nummer 1 smartwatch en kost maar 250 euro. Een van de  grootste voordelen van deze wearable is de degelijke levensduur van de batterij. Daarnaast heeft het een handige roterende sierring waarmee het apparaat eenvoudig is te bedienen. Een van de bekende nadelen van de smartwatch is dat het opladen vervelend kan zijn en dat Bixby niet geweldig goed werkt.

2. Fossil Sport (Besturingssysteem: Android, iOS)

De nummer twee in onze lijst is de Fossil Sport. Deze smartwatch is te verkrijgen voor 250 euro en net als de Apple Watch heeft het ook een lichte design. Met zijn Quadcore processor maakt deze watch een krachtige indruk. Helaas zijn er ook enkele nadelen. Zo heeft de smartwatch geen high-end opties en af en toe een slechts GPS signaal.

3. Fitbit Versa (Besturingssysteem: Android, iOS)

Op de derde plaats staat de Fitbit Versa. Voor 170 euro is deze lichtgewicht horloge al te verkrijgen. Voor een relatief lage prijs dus. Het nadeel van dit apparaat is dat het geen GPS signaal heeft en dat het design er redelijk goedkoop en kinderachtig uitziet.

4. TicWatch E2 (Besturingssysteem: Android, iOS)

Op de laatste plaats staat de TicWatch E2. Ook dit apparaat heeft als voordeel dat het een relatief goedkope prijs heeft. Deze smartwatch is namelijk al voor 160 euro te verkrijgen. Een ander voordeel is dat de batterij van dit apparaat makkelijk twee dagen meegaat. Echter heeft ook dit toestel zijn nadelen. Een daarvan is dat het geen NFC optie heeft en de andere is dat het niet een al te stijlvol design heeft.

Bron: https://telefoonreparatie.nl

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *