Lidl Werkt Aan Eigen Mobiele Betaalsysteem Voor Supermarkt

LidlDe Duitse supermarktketen Lidl, die ook erg actief is in Nederland en andere landen, werkt aan een eigen mobiele betaalsysteem. De digitale portemonnee krijgt waarschijnlijk de naam Lidl Pay.

Contactloos betalen is de toekomst. Zo is het tegenwoordig heel normaal om contactloos te betalen met een bankpas, maar ook met een smartphone of smartwatch met behulp van een ingebouwde NFC-chip. Er zijn al verschillende bedrijven die mobiele betaaldiensten aanbieden, maar Lidl wil gaan concurreren door een eigen betaaldienst te lanceren die te gebruiken is in Lidl’s eigen winkels.

Lidl Pay zal niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa worden uitgerold. Volgens de bron zal de dienst als eerste worden gelanceerd in Spanje. Afrekenen is mogelijk door een QR-code te scannen met de Lidl Plus app. Lidl Pay zal worden gekoppeld aan Lidl Plus. De digitale klantenkaart Lidl Plus is overigens nog niet in Nederland beschikbaar. Het is nog onbekend wanneer Lidl Plus en Lidl Pay in Nederland worden gelanceerd.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. B.J. Floor schreef:

    Ben het niet eens hiermee, daar de consument weer de dupe is.
    van eenvoudig naar moeilijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.