Fossil Gen 5 Smartwatch Officieel Aangekondigd

Fossil Gen 5 Carlyle HRFossil heeft een nieuwe smartwatch geïntroduceerd. De Fossil Gen 5 Carlyle HR en Julianna HR draaien op WearOS en beschikken over een Wear 3100-chipset, meer opslagruimte en een langere accuduur.

De vijfde generatie van Fossils smartwatch bestaat uit twee modellen. De Carlyle- en Julianna HR hebben een ander uiterlijk, maar beschikken beide over een 44mm waterdichte behuizing. Intern vinden we de Snapdragon Wear 3100-processor in combinatie met 1GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte. De smartwatch beschikt over verschillende sensoren, waaronder een hartslagmeter, een accelerometer, een hoogtemeter, een gyroscoop en GPS. Daarnaast heeft de smartwatch een NFC-chip en ingebouwde speakers.

Het is nog onduidelijk vanaf wanneer de Fossil Gen 5 smartwatches in Nederland verkrijgbaar zijn. Wel weten we dat zowel de Carlyle HR als de Julianna HR 299 euro kosten. De Carlyle HR komt met een zilveren metalen band, een donkerbruine lederen band en een zwarte band van silicone. Wanneer je de Juliana HR aanschaft kun je kiezen uit een metalen versie in de kleuren zilver en roze-goud of een roze lederen versie.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *