JBL Introduceert Nieuwe Volledig Draadloze Oordopjes ‘Reflect Flow’

jbl_reflect_flowJBL komt met nieuwe “True Wireless” oordopjes, genaamd Reflect Flow. De JBL Reflect Flow is gemaakt voor sporters en moet volgens de fabrikant garant staan aan 30 uur luisterplezier.

De nieuwe oordopjes zijn uitgerust met TalkThru- en Ambient Aware audiotechnologie. TalkThru zorgt ervoor dat je met één druk op de knop muziek kunt dempen en stemmen kunt versterken. Met de Ambient Aware-modus kun je achtergrondgeluiden beter horen. Op deze manier ben je beter bewust van je omgeving, wat handig is wanneer je deelneemt aan het verkeer.

De JBL Reflect Flow heeft ook ondersteuning voor bediening via de Google Assistent of Siri. Je kunt de spraakassistent oproepen door een knop op de oordopjes ongedrukt te houden. Vervolgens kun je bijvoorbeeld vragen het volume te verhogen of te verlagen.

jbl_reflect_flow-oordopjes

De draadloze oordopjes komen op de markt in de kleuren zwart en ijsblauw en worden geleverd met drie maten Freebit-versterkers voor de pasvorm aan de binnenkant van je oor. De JBL Reflect Flow krijgt een adviesprijs mee van 149 euro.

via [hardware]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.