JBL Link Portable: Draagbare Speaker Met Google Assistent

JBL_Link_PortableJBL heeft een nieuwe speaker geïntroduceerd. De zogeheten JBL Link Portable is een draagbare speaker met ondersteuning voor de Google Assistent. De speaker verschijnt op de markt voor 149 euro.

De JBL Link Portable is gemaakt om onderweg te gebruiken. De cilindervormige speaker is voorzien van een IPX7-certificatie, waardoor je de speaker zonder al te veel zorgen bij een pool party of tijdens een regenbui kunt gebruiken. De speaker heeft een accuduur van 8 uur. Lang genoeg voor een gemiddeld tuinfeestje.

De speaker heeft Bluetooth- en WiFi-ondersteuning. Hiermee kun je de JBL Link Portable eenvoudig verbinden met andere speakers van het bedrijf. Daarnaast is er ondersteuning voor het streamen van muziek via Chromecast en Airplay 2. Dankzij ondersteuning voor de Google Assistent kun je de speaker bedienen via spraakcommando’s.

Een releasedatum hebben we nog niet, maar we weten wel dat de JBL Link Portable op de markt verschijnt in de kleuren oceaanblauw, zwart, grijs, sienabruin, geelgroen en stro. De speaker krijgt een adviesprijs mee van 149 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.