Huawei Watch GT 2 Aangekondigd: Twee Weken Accuduur

Huawei_Watch_GT_2Huawei heeft in München niet alleen de Huawei Mate 30-serie aangekondigd, maar ook een nieuwe smartwatch geïntroduceerd. De zogeheten Huawei Watch GT 2 komt in twee uitvoeringen op de markt en heeft een accuduur van maar liefst twee weken.

De nieuwe smartwatch is uitgerust met Kirin A1 chipset van Huawei. Mede dankzij deze energiezuinige chipset moet de accu maar liefst twee weken meegaan op één acculading. Hierbij staat de hartslagmeter continu aan en is de smartwatch via Bluetooth verbonden met een smartphone.

De Watch GT 2 beschikt over een 1,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 454 pixels bij 454 pixels. Wanneer je bent verbonden met een smartphone kun je bellen met via de smartwatch. Ook kun je offline muziek opslaan. Er is ruimte voor ongeveer 500 nummers. De smartwatch kan allerlei activiteiten bijhouden, zoals bijvoorbeeld je slaap, hardlopen, wandelen, hiken, trail running, fietsen, zwemmen, triatlon en roeien op een roeimachine. Daarnaast kan de hartslagmeter waarschuwen wanneer je hartslag boven een bepaald aantal slagen per minuut komt.

Huawei_Watch_GT_2-groot

De Huawei Watch GT 2 komt op de markt in een 42mm en 46mm uitvoering. De smartwatchs komt ook naar Nederland, maar een adviesprijs heeft Huawei nog niet gegeven.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.