Pixel Buds 2 Zijn Google’s Nieuwste Draadloze Oordopjes

Pixel-Buds-2Google heeft deze week de Pixel Buds 2 geïntroduceerd. Dit is de nieuwste generatie volledig draadloze Bluetooth oordopjes van het bedrijf. De oordopjes hebben een nieuw design gekregen en beschikken over een geïntegreerde Google Assistant.

De Pixel Buds 2 beschikt over geïntroduceerde Google Assistent-ondersteuning, waardoor je de slimme assistent net als op een smartphone kunt gebruiken. Zo kun je via spraakcommando’s muziek starten of een nummer selecteren. Het nieuwe ontwerp met speciale vinnen moet ervoor zorgen dat de oordopjes goed in het oor blijven zitten. Door een speciale ingang kun je de omgevingsgeluiden blijven horen. Het volume wordt dynamisch aangepast zodat je veilig in het verkeer kunt deelnemen, maar de omgevingsgeluiden niet storen tijdens telefoongesprekken of het luisteren van je muziek.

Pixel-Buds-2-oordopjes

De accu van de Pixel Buds 2 gaat ongeveer 5 uur mee, maar in combinatie met de oplaadcase kun je 24 uur van muziek genieten. De oordopjes verschijnen in de lente van 2020 op de markt en kosten in de VS 179 dollar.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.