Alle Specificaties Van Google Pixelbook Go Op Een Rijtje

Google-Pixelbook-GoGoogle heeft tijdens het Made by Google-evenement niet alleen de Pixel 4-smartphones aangekondigd, maar ook een aantal andere producten, waaronder de Pixelbook Go. De laptop komt in verschillende uitvoeringen op de markt.

Nadat Google in 2017 de Pixelbook introduceerde heeft het bedrijf dit jaar de Pixelbook Go aangekondigd. Consumenten kunnen kiezen uit verschillende uitvoeringen van de high-end laptop met Chrome OS. Zo heb je ten eerste keuze uit een Full HD en een 4K-variant. Beide varianten hebben een 13,3-inch touchscreen met een 16:9-beeldverhouding. Intern heb je de keuze uit Intel Core m3, i5, en i7-processors, 8GB of 16GB werkgeheugen en 64 GB, 128 GB of 256 GB opslagruimte.

De Pixelbook Go beschikt verder over een 2MP camera, twee front-facing speakers, twee usb-c-poorten, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en een Titan C beveiligingschip. De goedkoopste variant van de laptop krijgt een adviesprijs mee van 649 dollar. Hiervoor krijg je de variant met een Intel Core M3 processor, 8 GB werkgeheugen en 64 GB SSD opslagruimte. Prijzen lopen op tot maximaal 1399 dollar voor de variant met Intel Core i7 processor, 16 GB werkgeheugen en 256 GB SSD opslagruimte.

Het is nog onduidelijk of de Pixelbook Go ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *