LG G Flex: Self-Healing Coating en Buigbaarheid Test [video]

De LG G Flex is een van de toestellen waar momenteel veel over gesproken wordt dankzij de unieke eigenschappen van het toestel. Zo is de LG G Flex een gebogen smartphone, is het flexibel en kan de achterkant van het toestel zichzelf genezen van kleine krassen dankzij de self-healing coating. In een eerdere video liet LG al duidelijk zien wat dat allemaal inhoud, maar een echte “real-life” scenario test hebben we nog niet gezien.

In de bovenstaande video zien we iemand die net als ons, nieuwsgierig was naar de werking van deze self-healing coating en de flexibiliteit van het toestel en besloot zelf wat testjes uit te voeren. In de video laat hij zien dat de zelf-genezende achterkant inderdaad kleine krassen geneest, door een test uit te voeren met een sleutelbos. Ook gebruikt hij een mes om een diepere kras te creëren, deze wordt gedeeltelijk verwijderd maar blijft zichtbaar. Ook test hij de flexibiliteit van het toestel door de LG G Flex plat op tafel te drukken zonder dat er enige schade wordt toegebracht aan het toestel.

Naar onze mening is de LG G Flex een goed en sterk toestel en beloofd het veel goeds voor toekomstige toestellen die gebruik gaan maken van deze technologie. Specificaties en prijs van de LG G Flex zijn hier te vinden.

via [phandroid]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.