Samsung Lanceert Android 4.3 Update Voor Galaxy Note 2

Android-4-3-Galaxy-Note-II
Veel mensen zaten er al even op te wachten, maar vandaag is Samsung begonnen met het uitrollen van de Android 4.3 update voor de Galaxy Note 2. De update is begonnen in India en zal langzaam aan worden uitgebreid naar de rest van de wereld. Wanneer de update beschikbaar zal zijn in Nederland en België is niet bekend gemaakt, maar naar verwachting zal dit niet al te lang meer duren.

Sammobile geeft aan dat de nieuwe update “in tegenstelling tot de Android 4.3 update voor de Galaxy S III” erg stabiel draait. Ook zou het uiterlijk van de software flink zijn aangepast, bied het ondersteuning van de Galaxy Gear en zijn er nieuwe programma’s toegevoegd zoals beveiliging app Samsung Knox en Samsung Wallet.

De veranderingen in het uiterlijk zijn vooral te vinden in het nieuw toetsenbord en de vernieuwde instellingen menu. De update bied ook nieuwe Samsung apps zoals calculator, klok, contacten-app, galerij en muziek-app, nieuwe grafische drivers en verbeteringen in het geheugenverbruik.

Kortom een hele lijst met verbeteringen. We moeten nog even geduld hebben voordat wij hier in Nederland en België kunnen genieten van de nieuwe Android 4.3 (Jelly Bean) update voor de Samsung Galaxy Note II (GT-N7100). Sammobile heeft een mooi overzicht van landen waar de Android 4.3 update momenteel beschikbaar is, deze lijst wordt continu bijgehouden.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.