Smarty Ring: Telefoon Bedienen Via Ring

Smarty Ring 3
Er zijn veel fabrikanten bezig met het ontwikkelen van een smartwatch, maar er is nog geen smartwatch dat een groot succes is. Dit komt mede door de beperkte functionaliteit of de formaat van de horloge. Ben jij iemand die de smartwatches simpelweg te groot vind of gewoon geen horloges draagt, dan is de Smarty Ring mogelijk de oplossing.

Inderdaad, geen smartwatch maar een smartring. De Smarty Ring is een slimme ring met een klein LED-scherm waarop tijd en notificaties worden weergegeven. Ook kunnen er enkele handelingen worden uitgevoerd zoals het opnemen van de telefoon of het bedienen van de muziek op je smartphone.

Smarty Ring 1

De ring ondersteund zowel Android als iOS en maakt verbinding via bluetooth 4.0 en een bijbehorende app. De ring is 13mm breed en 4mm dik. De ring toont onder andere notificaties van Facebook, Twitter, Google Hangouts, e-mails en Skype. Ook zit er een ingebouwde alarm in die aangeeft wanneer de drager te ver bij zijn smartphone uit de buurt is.

Smarty Ring 2

De ‘Smarty Ring’ is een project op Indiegogo dat van plan is deze ring in April al op de markt te brengen. De ring zal te koop zijn voor $275. (ook is het mogelijk om de ring met alleen de clock functie aan te schaffen voor slechts $120).

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.