Foto Gelekt Van LG Lifeband Touch

LG Lifeband Touch
Op de CES van 2014, dat 7 januari van start zal gaan, zullen veel grote bedrijven de nieuwste snufjes gaan aankondigen. Onder andere het Zuid-Koreaanse bedrijf LG zal producten gaan aankondigen op het evenement. Het Twitter account @evleaks heeft een foto vrijgegeven van een accessoire dat door LG zal worden gelanceerd en erg lijkt op de bekende Fuelband van Nike.

De bovenstaande accessoire zal LG Lifeband Touch gaan heten en zou net als de Fuelband een draagbare fitness-accessoire moeten zijn. Over de specificaties is niks bekend, maar het lijkt sprekend op de Smart Activity Tracker dat een jaar geleden op het Consumer Electronics Show in Las Vegas door LG werd getoond. Deze Smart Activity Tracker beschikte onder andere over een GPS en een hartritmemeter, maar is echter nooit uitgebracht.

Ook waren er eerder al geruchten dat het bedrijf zal werken aan een smartwatch en een fitness armband, maar LG heeft toen verklaard niet aan zulke apparaten te werken. We zullen dus nog even een weekje moeten wachten om te zien wat LG allemaal wel en niet op het CES van 2014 zal aankondigen.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.