Archos Zal Meerdere Smartwatches Aankondigen Tijdens CES 2014

Archos Smartwatch
Het franse bedrijf Archos heeft laten weten dat het verschillende smartwatches zal gaan aankondigen tijdens de CES elektronicabeurs, dat van 7 tot 10 januari zal plaatsvinden in Las Vegas. Hoeveel smartwatches er precies op de markt zullen komen heeft het bedrijf niet bekend gemaakt, maar het is wel bekend dat de goedkoopste optie minder dan $50 moet gaan kosten.

Dit is een zeer indrukwekkende prijs voor een smartwatch. De succesvolle Pebble smartwatch van $150 is momenteel namelijk de goedkoopste optie. Welk prijskaartje de andere smartwatches van Archos zullen krijgen heeft het bedrijf niet bekend gemaakt.

Ook over de specificaties is nog niks vrijgegeven. Wel zal de smartwach na alle waarschijnlijkheid net als andere smartwaches via Bleutooth verbinding maken met een Android of iOS smartphone en notificaties tonen op het scherm van de smartwatch. Op de bovenstaande afbeelding lijkt het er op dat de smartwatches zullen beschikken over een E-ink display. Dit soort schermen zijn zeer duidelijk en erg energiezuinig.

bron [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.