Unbranded Samsung Galaxy Note 4 Ontvangt Beveiligingsupdate

Samsung-Galaxy-Note-4Begin november rolde Samsung een beveiligingsupdate uit voor de Galaxy Note 4 uit 2014. De update was toen echter alleen beschikbaar voor branded toestellen. Nu heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant de update ook beschikbaar gemaakt voor unbranded toestellen.

De update met firmwareversie N910FXXU1DRI2 is 220MB groot en komt nu binnen op de unbranded Galaxy Note 4. Na de update draait de phablet nog steeds op Android 6.0.1, maar de update brengt wel optimalisaties en beveiligingsverbeteringen met zich mee. Opvallend genoeg blijft de security patch steken bij 1 augustus 2017. Waarschijnlijk dicht Samsung dus een aantal lekken zonder een complete beveiligingspatch te installeren.

De update is nu beschikbaar voor de unbranded Galaxy Note 4 in Nederland. Voor toestellen die zijn gekocht bij T-Mobile of Vodafone was de update al beschikbaar. Heb je nog geen notificatie ontvangen, dan kun je handmatig controleren of de update al klaarstaat voor jouw toestel via ‘Instellingen‘ – ‘Toestel-info‘ – ‘Updates handmatig downloaden‘.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.