OnePlus 6T McLaren Edition Is Uitverkocht

OnePlus-6T-McLaren-EditionOnePlus lijkt door zijn voorraad van de OnePlus 6T McLaren Edition te zijn. De smartphone is namelijk uitverkocht in de Nederlandse webshop van OnePlus. Ook in andere landen is de smartphone niet mer verkrijgbaar.

De McLaren Edition van de OnePlus 6T werd op 11 december uitgebracht in samenwerking met de sportwagenfabrikant McLaren. Mocht je de smartphone met extra krachtige specificaties en een gewijzigd design willen kopen dan hebben wij echter slecht nieuws, zowel de officiële website van OnePlus als de Nederlandse website Belsimpel hebben de smartphone niet meer op voorraad.

OnePlus heeft tegenover AndroidWorld aangegeven dat het toestel in de Benelux inderdaad is uitverkocht. In andere landen, waaronder Duitsland en Frankrijk lijkt de smartphone echter ook al niet meer verkrijgbaar.

OnePlus 6T McLaren Edition
De McLaren Edition van de OnePlus 6T beschikt over maar liefst 10GB werkgeheugen, waar de reguliere OnePlus 6T het moet doen met 6GB of 8GB werkgeheugen. Ook is de speciale editie uitgerust met Warp Charge 30, waardoor je de smartphone na 20 minuten aan de lader weer een volledige dag kunt gebruiken. Aan de achterkant zien we de kleur Papaya oranje, die langzaam overloopt naar zwart. De achterkant bestaat uit koolstofvezel.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.