Android Pie Voor Samsung Galaxy Note 9 Nu In Nederland Te Downloaden

samsung-galaxy-note-9Nederlandse gebruikers van de Samsung Galaxy Note 9 kunnen elk moment een update naar Android Pie verwachten. Samsung heeft de nieuwste versie van Android nu namelijk in ons land uitgerold.

Samsung rolde de Pie-update voor de Note 9 eerder al uit in andere landen, maar in Nederland moesten wij nog iets langer geduld hebben. Gelukkig is er een einde gekomen aan het wachten, aangezien de update sinds dit weekend ook binnenkomt op Nederlandse toestellen. Heb je nog geen notificatie ontvangen, dan kun je handmatig naar updates zoeken via ‘Instellingen‘ -> ‘Software-update‘.

De Android Pie-update is 1,55GB groot en brengt onder andere Samsung’s One UI-skin en de beveiligingspatch van januari met zich mee. Na de installatie heb je onder andere toegang tot een nieuwe nachtmodus die het scherm ‘s avonds warmere kleuren geeft. Dit is prettiger voor je ogen. Ook is de bediening aangepast, waardoor het voortaan makkelijker is om apps op het grote scherm met één hand te bedienen. Daarnaast zijn de instellingen, de notificaties en de accuduur verbeterd.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.