Foto Toont Drie Varianten Van Samsung Galaxy S10-serie

Samsung-Galaxy-S10-serie-hoesjesEr is een afbeelding opgedoken waarop drie verschillende uitvoeringen van Samsung’s aankomende Galaxy S10-serie te zien zijn. De afbeelding is gedeeld door tech-lekker Evan Blass.

Evan Blass heeft de bovenstaande afbeelding gedeeld op Twitter. Op de afbeelding zien we volgens hem de Samsung Galaxy S10E, S10, and S10+. De Galaxy S10E is de “lite” uitvoering van de smartphone. De Galaxy S10E krijgt een 5.8-inch scherm die aan de zijkanten niet gebogen is. Aan de achterkant zien we een dual-camera en aan de zijkant een vingerafdrukscanner. De selfie-camera zit verwerkt in een rondje in de rechterbovenhoek van het scherm.

De reguliere Galaxy S10 heeft een 6,1-inch scherm met een in-display vingerafdrukscanner. Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera. De Galaxy S10+ krijgt een 6,4-inch scherm en ook een driedubbele camera. Bij deze grotere variant vinden we in de uitsparing in het scherm een dual-camera. Alle drie de toestellen beschikken over een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Samsung zal de Galaxy S10-serie op 20 februari officieel introduceren. Volgens de laatste geruchten krijgen we ook een speciale variant van de Galaxy S10 te zien, om het 10 jarig bestaan van de Galaxy-serie vieren. Deze uitvoering zou beschikken over maar liefst 12GB werkgeheugen en 1TB opslagruimte.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.